Μέλη


Γιατί να γίνω μέλος στον Όμιλο Εικαστικών Τεχνών

Οι τέχνες είναι για όλους αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας, είναι το πιο ευχάριστο ερέθισμα των αισθήσεών μας. Και τα μέλη του Ομίλου μας θα έχουν την ευκαιρία να πληθύνουν και να κάνουν εντονότερες τις καθημερινές αυτές στιγμές ευχαρίστησης. Θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν δημιουργούς, προσωπικά αλλά και μέσα από το έργο τους, θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν οι ίδιοι, να αναπτύξουν το ταλέντο που πάντα είχαν αλλά δεν αξιοποίησαν ποτέ, να μάθουν να διαβάζουν την τέχνη πίσω από τα σχήματα, τις φιγούρες και τα χρώματα. Τα μέλη του Ομίλου Εικαστικών Τεχνών θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν την καθημερινότητά τους απλά πιο όμορφη. Είναι η ευκαιρία να γνωρίσουμε τον συνάδελφο από μια άλλη σκοπιά, πέραν από τα εργασιακά καθήκοντα και τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα.
Τα μέλη του Ομίλου μας είτε είναι δημιουργοί είτε απλοί λάτρεις της τέχνης θα βρίσκονται συνεχώς σε ένα όμορφο κύκλο γνώσης, δημιουργίας και εικαστικής ικανοποίησης.
Το κόστος για να έχετε την εμπειρία αυτή είναι μόλις €10 τον χρόνο. Μπορείτε να εγγράψετε ακόμα και μέλη των οικογενειών σας. Συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής, εσωκλείστε το αντίτιμο και αποστείλετέ την με το ταχυδρομείο στη Γραμματέα του Ομίλου Δήμητρα Χρυσοστόμου στα Κεντρικά Γραφεία στο Δωμάτιο 438
Ενταχθείτε στην Εικαστική Οικογένεια του ΤΕΥ-ΑΤΗΚ και απολαύστε το ταξίδι….

Αίτηση Εγγραφής Μέλους