Φίλοι, μέλη του Ομίλου Εικαστικών Τεχνών ΤΕΥ-ΑΤΗΚ σας χαιρετώ και σας εύχομαι καλό μήνα,

Η Διαχειριστική Επιτροπή του Ομίλου μας έχει αποφασίσει την παρουσίαση της «2ης Ομαδικής Έκθεσης Εικαστικών Έργων» των μελών του. Η έκθεση θα παρουσιαστεί στο Lobby των Κ.Δ.Γ. και τα εγκαίνια θα γίνουν την 12η Φεβρουαρίου 2014. Τα έργα θα παραμείνουν στο χώρο για θέαση για ένα περίπου μήνα.
Σε πρώτη φάση, έχει αποφασιστεί ότι το κάθε μας μέλος θα μπορεί να παρουσιάσει 1 (Ένα) έργο. Αν στην εξέλιξη και με βάση τις συμμετοχές υπάρξει η δυνατότητα για συμμετοχή και με δεύτερο έργο θα ενημερωθείτε ανάλογα.
Λόγω του περιορισμένου εκθεσιακού χώρου θα πρέπει να έχετε υπόψη τα πιο κάτω:

• H συμμετοχή θα περιοριστεί στα μέλη μόνο και όχι στα συγγενικά μας πρόσωπα.
• Οι διαστάσεις των έργων δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν τις διαστάσεις 150cm ύψος και 120cm πλάτος
• Στις περιπτώσεις που τα μέλη μας θα συμμετάσχουν με κατασκευές, γλυπτική, κεραμική ή και άλλο υλικό, παρακαλούνται να περιγράψουν το υλικό και να καταγράψουν τις διαστάσεις του.

Δικαίωμα συμμετοχής δικαιούνται να έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του ομίλου αλλά και όσα νέα μέλη εγγραφούν μέχρι και την 16η Δεκεμβρίου 2013. Θα παρακαλούσα τα μέλη που προτίθενται να συμμετάσχουν στην 2η μας Ομαδική Έκθεση, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την 16η Δεκεμβρίου 2013 το αργότερο.
Οι συμμετοχές θα πρέπει να καταγράφουν όλα τα στοιχεία των έργων (Όνομα και αριθμό υπαλλήλου του συμμετέχοντα, Υλικό και Διαστάσεις) και θα πρέπει να αποστέλλονται μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα πιο κάτω μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ομίλου:

1. Γιανναπή Χρυστάλλα (6639)
2. Χρυσοχός Ιωάννης (7907)
3. Νίκου Ξενοφών (1673)

Κλείνοντας το μήνυμα μου για συμμετοχή στην ωραία αυτή εκδήλωση, θα ήθελα να σας καλέσω όλους μαζί να φροντίσουμε για την επιτυχία της. Στα τόσα δύσκολα που περνά σήμερα ο Οργανισμός μας, καλό θα είναι να βγει έξω στον κόσμο το μήνυμα ότι «CYTA, σημαίνει και Πολιτισμός και Ευαισθησία και Δημιουργία Εικαστικών Τεχνών».
Σας ευχαριστώ εκ μέρους όλων των μελών της Δ/Ε.

Ξένιος Νίκου
Πρόεδρος Δ/Ε Ομίλου Εικαστικών Τεχνών ΤΕΥ-ΑΤΗΚ