Πραγματοποιήθηκε στις 17/3/2011 στο Εστιατόριο Ελληνικές Διαδρομές, συνεστίαση των μελών του Ομίλου Εικαστικών Τεχνών. Η παρουσία πέραν των 20 μελών είναι κάτι που ασφαλώς δεν περνάει απαρατήρητο αφού έτσι καταδεικνύεται το μεγάλο ενδιαφέρον των μελών στη δράση του Ομίλου και δίνει το μήνυμα στα μέλη του ΔΣ του Ομίλου ότι πρέπει να συνεχίσουν και να ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο τον Όμιλο τόσο σε αριθμό μελών αλλά και σε δράση.
Στη συνάντηση έγινε αναφορά για τα σχέδια του Ομίλου για το 2011, για τον προϋπολογισμό μας που έχει εγκριθεί από το ΔΣ του ΤΕΥ-ΑΤΗΚ, καθώς και για τις εξορμήσεις μας σε χώρους εικαστικού ενδιαφέροντος κυρίως στη Λευκωσία.
Η πρώτη μεγάλη δράση που ανακοινώθηκε στη συνεστίαση ήταν η προσπάθεια για πραγματοποίηση μιας οργανωμένης εκδρομής των μελών στην Αθήνα για το μεγάλο ετήσιο εικαστικό γεγονός του Art-Athina σε συνδυασμό με επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης.
Έγινε επίσης αναφορά για διοργάνωση μιας μεγάλης ομαδικής έκθεσης των μελών του Ομίλου τον ερχόμενο Οκτώβριο σε Γκαλερί στη Λευκωσία και για την διοργάνωσή της έχει εγκριθεί και σχετικό κονδύλι από το ΤΕΥ-ΑΤΗΚ.
Με αυτά και με καλό φαγητό και κρασάκι η βραδιά αυτή είναι κάτι που όλοι προσμένουν να επαναλαμβάνεται πιο συχνά.
Συνεστίαση "Ελληνικές Διαδρομές"